I brist på annat

I brist på annat flänger jag fram och tillbaka på mitt rum nu och städar, hur mycket till liv får man ha ? städa en tisdagskväll kl 21.00 ?

Idag har jag varit med Sara & Frida på Ullared, mycket trevligt faktiskt, bar av ut till Sara 10.30 imorse, sen bar det av med tjejsnack och dunka dunka i bilen, och ett stopp för mat på Donken !
Mest som en utflykt hade inte så mycket att handla för och där fanns inte super mycket heller, men jag fick umgås med underbara vänner iallafall =)
Lite smått och gått blev det handlat iallafall.. ansiktsmasker , sporttoppar och sånt alltid bra .
Imorgon ska jag på morgon möte, sen slinga frida och till kvällen ska jag träffa Emma, var ett tag sedan nu , men ska bli mysigt att träffa bästaste , synd att Sara inte kunde vara med som planerat förstår dock att hon inte kunde, när hon planerade med oss hade hon helt förträngt sin lillebrors födelsedag haha ! Stackars Andreas =)

Nej nu ska jag städa vidare ..

/ F

En vanlig fredag

Fredags kväll och här sitter jag igen, har inte förut hunnit känna av hur det är att ha så mycket tid att lägga på mig själv.. men det senaste halvåret har jag haft SÅ mycket tid, FÖR mycket tid att lägga på mig själv att jag mest blir deppad .. så mycket tid att man hinner känna sig ensam och sakna mitt gamla jag.. Det gamla jaget som alltid hade en underbar människa brevid mig framför TVn eller när jag/vi var ute och hittade på skoj saker !
Visst att jag gillar att vara själv och ha tid till att känna lugnet, men jag vet inte vad jag ska ta mig till när det är såhär, känner sig ensamare än ensamast.. SAKNAR den tiden, saknar dig , saknar oss saknar ALLT !

Idag har jag jobbat hela dagen, visserligen skönt att bara hoppa i mjukisarna denna fredagskväll och sätta sig framför TVn och kolla på Let´s dance med mamma & pappa !
Sen ska jag nog slänga mig i sängen och kolla på One three hill boxen som jag fått låna av underbara Johanna :)
Imorgon blir det middag, mys och fest med tjejerna.. ska bli kul att träffas för en gångs skull =) det händer inte heller ofta längre..

Nej nu ska jag glida ner i soffan igen ... / F

Xoxo

Gick upp 08.30 imorse konstigt nog, vaknade och kunde inte alls somna om.. var ganska skönt faktiskt att komma upp i något så när tid =)
Kände mig lite småfrusen på morgon timmarna så jag gjorde mig en varm kopp chocklad och skjutsade sedan mamma till jobbet ... Sen körde jag hem och tog en dusch för att sedan göra mig klar för en fika på stan med Susanna & Emma, mycket trevligt , så en massa tjejsnack där ! Dock lite ledsen över att jag inte kunde följa med dem till friskis & svettis nu för ett gympa pass, det vore ju hel kul men jag hade planer med Johan på att kolla film & äta taccos så jag får väl ta det där gympa passet med dem nästa vecka kanske :) En bra tanke att spara !
Nu har jag suttit i en timme och letat resor.. jag och emma är något så sjukt sugna på en semester till solen, där vi bara ska ligga och glassa i solstolarna med en drink hela veckan, låter skönt va?
Vi funderar på Egyptien V. 6 , men vi tänker vänta in i det sista så vi får en riktigt billig en, då kan man njuta extra mycket av resan ! Haha... Sen V. 8 blir det antagligen Sälen med familjen också hur kul som helst, det var super längesedan jag stod på mina skidor så det ska vara kul att se om man fortfarande kan stå på dem ;)
Annars får ni som också ska till Sälen V. 8 se upp i baken för jag kan vara farlig .. haha !
Åhh jag har så mycket planer på olika resor så det finns inte, för mycket planer och för lite jobb skulle jag säga tyvärr :(
Men mer jobb får jag kanske förhoppningsvis snart! Nästa vinter ska jag definitivt åka till thailand och stanna där någon månad, är super ledsen för att det inte blev denna vintern som planerat nämligen, men då tog jag mig en resa till USA istället så det var helt okej, år 2008 kan ha varit ett av mina bästa år någonsin, jag hann både med Thailand, Usa och Kreta.. är det inte underbart ?
Näe om man skulle sätta fart med jobben och tjäna en massa pengar så att man i framtiden kan fara hit och dit, det vore hur gött som helst . Nu ska jag laga mat, men vi hörs / F

Allt är kortvarigt

Allting är kortvarigt, ett fint ansikte är också kortvarigt.... Så varför leva i tron om att livet är något som börjar senare ?
Livet är det som sker nu, inte imorgon, inte igår utan NU !

Jag måste verkligen börja träna igen går i taket snart .. nu ska jag bli friskfriskfrisk .. Tror jag kan starta med gymmet så smått imorgon, sen blir det pussycatdolls dans nästa vecka äntligen !
Idag ska jag ut och gå en lång runda med Bina och snacka en massa.. ska bli trevligt, trots att man tränar mycket så borde man gå ut och gå minst en halvtimme per dag , bara för att få en måttlig dos av den friska luften, man mår ju mycket bättre efter att man fått vara ute lite.. ja det ska jag nog börja göra .

Hejdå




Vilsen



Vaknar fortfarande om mornarna med denna stora klumpen i magen, klumpen som får vardagen att kännas främmande, känns inte som om jag är hemma !
När jag vaknar av ett ryck och tror att jag befinner mig på en helt annan plats än vad jag egentligen gör , känns som om jag är vilsen och inte hittar tillbaks och jag vet inte hur jag hamnade här, eller hur det blev så här, saknar hur mitt liv var då, jag saknar dig, jag saknar nog allting.. jag vill hitta hem igen !
Jag har en fråga till dig: Är du lycklig? Och framför allt vad gör dig lycklig?

Mjukis dag

Har tagit på mig mitt grå underbara mjukisställ och sitter nerkrupen i soffan och kollar på TV .. underbart, känner att min kropp behöver en vilan efter gårdagen..
Hade feber igår och var inte alls frisk men gav mig attan på att jag skulle ut med vännerna , så det var bara att proppa i mig en massa verktabletter , ta en upp piggande dusch och sedan välja outfit för kvällen.. sen bar det av ner till Sabina där det var förfest !
Efter en trevlig kväll i Sabinas mysiga lägenhet av en massa dunkande Britney i högtalarna så bar det av ut på Torstens en sväng , sedan Morris ..

Idag får man ta smällen av gårdagen, alkoholen gjorde nog ingen nytta i min redan febriga kropp haha...
Nu ska jag ställa ifrån mig datorn (känner jag fått för många timmar framför den idag) så ska jag istället sätta mig ner och läsa i min Cosmopolitan !

...... dott dott dott .....

Införskaffning av danskläder !


Då har man sett årets första Let´s dance , jag blir så himla sugen på dans igen att det kryper i hela kroppen !
Nu i helgen ska jag på öppethus för en ny dansskola, där det är Pussycatdolls dance som står på listan, ångrar att jag slutade dansa, inte för att jag varit från dansen mer än ett halv år , men det var verkligen något av det bästa som fanns eller rättare sagt finns , utan dans är jag inte jag ! Men jag har redan hittat en sida med danskläder jag ska beställa =)
Så nej , dansen får bli mitt nästa projekt.. jag ligger dock framför TVn nu och fasar över att jag börjar bli sjuk.. Känner förkylningen börjat smyga sig på halsen och hostan börjat komma och nu känner jag mig till och med febrig! tråkigt..
Idag har jag hunnit med mycket känns det som, Morgonen började med en stor kopp te med honung , sen kom Jenny hit och klippte sig och tog en kopp kaffe ! Efter det var klockan dags för lunch så jag for in till stan för att ta en lunch med Emma, efter det kom Pär in till oss för en fika på Espresso House !
Dock efter detta var inte klippningarna slut, då kom syrran (jessica) hit och klippte sig !

Nu är det dags att borra ner sig framför TVn igen under mitt gosiga varma täcke och bli frisk tills imorgon, för då är jag sugen på något riktigt kul =)


Besvikelse

Det första som händer när man blir besviken är att normaltillståndet rubbas.
Det vi hade och den grund det byggde på finns inte mer. Grundvalarna för vårt förhållande är skadade.

För att få rätsida på detta måste vi kanske kolla på hur pass stabil grunden var och vad den vilade på. Vad var det vi hade sagt?
Vilka gränser skall vi hålla på och vad händer när vi överträder dom?
Har var och en bara utgått från sin egen föreställning och så kallat sunt förnuft?
Innan vi vet det vet vi inte vad det är som är sviket.
Var det våra överenskommelser?
Var det ett löfte?
Var det det jag trodde vi hade tillsammans?
Var det en förväntan eller förhoppning jag bar på?

Varje svek och besvikelse kan leda till att vi förstår varandra och oss själva bättre.
När man kommit igenom de första känslorna av sorg och förtvivlan är det dags att börja att börja gå igenom de här frågorna.
Då börjar vi ta små kliv tillbaka. Man börjar se och förstå hur olika vi är.
Det blir lättare för båda parter att förstå vad den andre blir sårad av och man lär sig hur man skall undvika att såra varandra igen.

Samtidigt vet vi alla innerst inne att vi kommer att bli besvikna igen. Det hör till livet. Ingen människa kan hålla ett löfte om att aldrig göra sin partner besviken. Vi är helt enkelt ofullkomliga. Och vi utvecklas, lär oss nya saker.

Men hur skall jag kunna lita på honom/henne igen?
Mot bakgrund av det som står ovanför så kan man egentligen aldrig lita på någon människa helt och hållet, inte ens sig själv. Innerst inne handlar det om att lita på sig själv. Att ha tillit till att man kan hantera dom känslor som uppstår, när jag blir besviken. Att jag vet att jag kan ta mig igenom det och kanske till och med komma ur det, en erfarenhet rikare och med ett stärkt självförtroende.
Det är det vi har chans att lära oss när vi tillsammans tar oss igenom våra svårigheter.

Besvikelse, förtroende, tillit, självförtroende och att lita på sig själv, hänger ihop.

Just like

Det finns bara två typer av killar där ute, dem som kan vara med mig och dem som är rädda ! ;)

Nya tag

Nytt år nya tag... Nu ska det bli förändringar , eller hur är det man säger varje år?
Men detta året menar jag det.. det ska bli nya tag detta året PÅ ALLVAR !!
År tvåtusenåtta började underbart, med världens bästa resa och jag vill nog säga att det första halvåret 08 var ett av de bästa åren jag haft... Tyvärr så blev det sista halvåret inte lika bra, man kan väl säga att mitt 08 år har varit som en berg och dalbana.. börjar bra men slutar snart i kaos !

Nu har du nått botten, värre än såhär blir det inte, härifrån kan det bara bli bättre. Man är helt slut, färdig, uttömd, utmattad, slutkörd, det finns inget kvar nu. Även om det låter hemskt innebär det en frigörelse genom att man inser att det slut och inte lönt att fortsätta längre. Nu kan man alltså släppa allt det negativa och hemska som inte gett mer än besvär och ångest, nu är det dags att skapa en ny ljusare framtid.

Nästa nyår hoppas jag få spendera nere i thailand med många goda drinkar och stekande sol .. Behöver dock inte vara nyår just, men någon/några av våra kalla vinter månader =)

Btw, ett av mina nyårslöften var att börja dansa igen... saknar det så mycket.. jag som har dansat sen 1900 frösihjäl.. inte kan jag släppa det nu !
/  xoxo F

RSS 2.0