Var ingen jävla pessimist!

Jag har vääärldens tråk fredag, värre kan det inte vara..
Får typ inte tag på någon kul människa via telefonen, min älskling är iväg på resa och jag är halvt sjuk jag tror jag blir galen...
Men fan asså, jag ska ändra på mig ALLT precis allt till och med all jävla skit ska jag se som "Positiv" är ganska stolt över att jag kommit så långt i mitt tänkande.. för inget kan ju vara tråkigt om man ser allt från den positiva sidan .  Jag har rätt i det eller hur? det finns en poäng i det..
Jag ska bli en optimist istället för en pessimist!

Vad en människa säger och hur en pessimist hör:

Vanliga människan: Vad gör du i helgen?

Pessimisten tänker att människan istället menar -"jag behöver veta vilka ställen jag ska undvika."

Vanliga människan: Har du ny frisyr?

Pessimisten tänker att människan istället menar  - Hände det en olycka med saxen?

För fan släpp det.. bli glad istället lev livet med lycka sålänge det varar!!

Jag ska ut och leva livet iallafall.. vilken UNDERBAR fredag detta är förresten ;)

Ha det niiice !


Utbrister i ett VRÅL !

arg, ledsen, trött, uttråkad och sjuk men glad, lycklig och pigg.. Med alla ord skulle jag kunna beskriva mig själv just nu!
Trött, helt utmattad jävla pencilin, biter inte på mig, helt jäkla vrickat jag ens fick den !!
Har fortfarande ont i luftvägarna och har fortfarande samma hosta och lika hes !
Skolan mitt i allt också så trött på den, trött på mig själv med för den delen.. kom till skolan idag ... utbrast i ett VRÅL inte idag, det var inte idag.. hur kan jag ha missat det i kalendern? gick hela lovet och var överlycklig över vilken underbar vecka som väntade mig, inget jobbigt alls .. Men JO muntligt prov i engelska om: Sport och hälsa.. Men jaha !? inga anteckningar, men bra som jag är improviserade jag riktigt bra... tyckte jag själv... jag gjorde ett muntligt prov där jag endast pratade om Liverpool FC och om min dans ... så det gick bra kan man tänka sig att jag skulle snacka fotboll på ett prov?  hahhaa.. nu kan jag bara utbrista mig i ett skratt över mig själv och att jag fixade det ;)

Nehe snart bär det av till skolan igen för att göra ytterligare ett prov i permanent.. !! Bööhäää!
Onödigt det är att ställa klockan så tidigt för att gå på en engelsklektion och sen få vänta i år och dagar på nästa lektion för att sluta SENT och snabbt rusa iväg till dansträningen som jag inte får vara med på nu på länge :( JÄVLA LUNGOR...
Jag MÅSTE träna hur ska det annars gå på visningen på bahnhof den 4april när vi ska dansa!? VA?
Helt lost är jag i danserna .. men jag får ta mig ett regält ryck och trycka i mig massa vitaminer för att komma på bättringsvägen..
Skönt att få skriva av sig..
ha det nu så bra ...
/ Faannzan!


Listan om mitt liv..

Har tänkt mycket nu under min lediga tid, på mig, min framtid, mitt liv!
Jag har ett underbart liv, en underbar familj, underbara vänner och sist men inte minst en helt underbar pojkvän.

Kom nyss hem från en kväll med tjejerna, det var sjukt kul att träffa alla, vi satte oss ner och skrev upp om var person vad vi trodde att alla skulle göra om sådär ca 15 år . .
"Det är skrämmande vad bra mina vänner känner mig, ungefär det dom skrev om mig skulle jag faktiskt kunna tänka mig i framtiden, iallafall det mesta, med några små detaljer ändrade" .

Deras lista om mig:

Bussineswoman eller dietist: JA
Stor vila: JA, man dras väl till det man är van vid, uppväxt med antar jag!
Alot of money: OH YEAH, vem drömmer väl inte om det?
Den perfekta mannen kanske fortfarande Johan:) och desutom är han en rich one: Absolut. Men aldrig någonsin att han skulle få försörja mig, det vill jag inte.
2 barn: Låter utmärkt, en pojke och en flicka, min Felix och min Naomi=)
Ha jobbat utomlands ca 1 år: Något jag alltid drömmt om. .
Bosatt mig i skälderviken, eller utomlands: Nja, tror jag håller mig i Sverige, men om de är Skälderviken vet jag inte direkt!

Den låter som en Fanny, iallafall en av mina drömmar!!
Men skulle jag själv fått välja hade jag kunnat + på en del saker.. som kanske för det mesta är mina drömmar, men drömma får man alltid göra!
Har mina inre fantasier. . vilket jag inte gärna skriver ner här, inte idag iallafall . .

Sen vill jag bara säga till alla mina vänner, "hoppas ni läser detta"... jag älskar er, ni är mina änglar, utan er vore jag inget, utan er hade jag inte blivigt den jag är idag! Tack för att ni finns. .
Och tack Johan, Tack familjen, ni är BÄST .. älskar er utav hela mitt hjärta <3

/Fanny bunny banan!!

Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya!

Jag har lärt mig att man ska fånga dagen ... "Carpe Diem"  ...eller lärt mig har jag väl inte, men man borde göra det.
Man glömmer bort att leva idag, det ända man gör är att förbereda inför den kommande dagen.. (det är FEL.)
livet är för kort, det passerar oss fortare än vi tror..
Dagarna kan kännas dryga, men när man ska blicka tillbaks i tiden så känns det som igår!
"Igår när jag och alla andra knattar på kvarteret skuttade runder, när vi sprang inne i Rosanna´s trädgård och hoppade från hennes stora stenar , som vi lagt madrasser under för att kunna göra små volter o trix som alla små barn älskar".
Låter det inte härligt? Jag vill tillbaks dit igen, då livet var såå härligt, inga problem , ingenting absolut ingenting att vara bekymrad över.. Allt verkade lösa sig iallafall och det man inte kunde lösa själv, ordnade ens underbara föräldrar åt en..
Många säger att man inte ska oroa sig för allt löser sig till slut, men är det verkligen så? det kanske löser sig, men lösningen var kanske inte så possitiv!?
Jag är en av dom som vill få ut så mycket utav livet, men gör så väldigt lite åt det.. men om man tänker för länge på nästa steg kommer man ju att tillbringa livet på ett ben.
Man suktar alltid efter mer än man har "jag begär ingenting, men jag vill ha allt". jag har lyckan men aldrig tillräckligt mycket, för jag drömmer alltid om så mycket mer, men om jag inte visste att mina drömmar var omöjliga, så hade jag klarat av att uppnå dom (envis som jag är)
Men hur mycket vore möjligt, om ingen försökte det omöjliga?
Jag kommer aldrig någonsin att nöja mig med att krypa, när min drift är att flyga!!
image2


RSS 2.0